Alboraia celebra el ‘Dia de l’Orxata’ amb la Diputació

Alboraia celebra el ‘Dia de l’Orxata’ amb la Diputació

La Diputació de València s’ha sumat hui a la celebració del ‘Dia de l’Orxata’ d’Alboraia, organitzat per Alboraia Turisme i el Gremi d’Orxaters Artesans, un esdeveniment que enguany complix 42 edicions i en el qual col·laboren València Turisme i Turisme Comunitat Valenciana.

El ‘Dia de l’Orxata’ ha tingut el seu acte central a les 11 del matí en l’avinguda de l’Orxata de la localitat amb el repartiment gratuït d’orxata artesana i fartons del Club de Producte ‘Alboraia Artesans de l’Orxata’ a tots els assistents; també s’han celebrat durant tota la jornada diverses experiències, com a tallers i rutes amb les empreses turístiques locals, relacionades amb la famosa beguda artesana.

El diputat de Turisme de la Diputació, Pedro Cuesta, ha participat en la celebració i ha destacat l’oportunitat que oferix este esdeveniment a veïns i visitants d’Alboraia per a, “a més de disfrutar d’una de les begudes més representatives de la gastronomia de la nostra província, conéixer els detalls de l’elaboració de l’orxata artesana i el cultiu de la xufa en l’horta valenciana”.

A l’acte també han assistit la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, i l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, així com la resta de membres de la corporació municipal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

quince − siete =