Manises informa a empreses i a autònoms sobre el KIT Digital

L’Ajuntament de Manises organitza el proper dimarts 13 de juny, a les 8.30 hores, a la Casa de Cultura, una jornada per a informar a empreses i a autònoms sobre el programa Kit Digital amb la participació de personal tècnic de la Cámara de Comercio de Valencia, agents digitalitzadors i comerços locals que han sol·licitat l’ajuda.

Del programa Kit Digital, es poden beneficiar empreses pimes de fins a 50 treballadors i autònoms. A més, en la sessió estaran presents dues empreses locals, Horno Pastelería El Ensanche i La botiga de Gema, que contaran la seua experiència en la sol·licitud d’esta ajuda. Dos agents digitalitzadors presentaran els serveis de què disposen i s’aprofitarà l’ocasió per a presentar el punt GVANEXT de l’Ajuntament de Manises, que està a disposició del teixit empresarial per a informar i assessorar sobre ajudes europees.

Este esdeveniment té com a objectiu mostrar les oportunitats que presenta Europa per a les empreses a través d’un programa en concret. Les empreses de Manises poden comptar amb mitjans econòmics que milloren la competitivitat fent-les més tecnològiques i sostenibles. També pretén contribuir a què el canvi aplegue a la localitat manisera i ajude el teixit social i econòmic.

Amb esta finalitat l’Ajuntament de Manises compta amb una tècnica que oferix assessorament especialitzat a empreses i a autònoms que busquen finançament de fons Next Generation així com de qualsevol altra ajuda i programa europee. Ubicada al Centre de Promoció Econòmica presta servei telefònic, presencial i en línia mitjançant cita prèvia en el correu projectes.europeus@manises.es i en el telèfon 96 152 46 32.

El treball que es realitza a Manises des del Punt GVANEXT té com a objectiu aconseguir finançament addicional als fons municipals para escometre projectes per a la ciutat i contribuir a enfortir el teixit empresarial fent-lo més competitiu i modern facilitant l’accés a finançament europeu. 

Manises Punt GVANEXT és el resultat de l’acció combinada del programa ERTEFE 2022 subvencionat per la Unió Europea-NextGenerationEU, al si del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea a través de LABORA i de fons del consistori.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

2 × cuatro =