La Diputaciò de València participa del XXXVIII Festival de Pirotècnia amb el motiu del 9 d’Octubre

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València participarà, una edició més, del castell de focs artificials que es dispararà amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, en el marc de la XXXVIII edició del Festival de Pirotècnia. mitjançant el conveni subscrit per part de la Corporació provincial amb l’Ajuntament de València.

En concret, des de l’Àrea de Cultura s’ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de València que contempla l’organització i gestió conjunta dels espectacles pirotècnics, tant del 9 d’Octubre com també de la Gran Fira de Juliol, així com de les diferents activitats d’animació programades des de la regidoria de Cultura Festiva per a la commemoració d’aquestes dues festivitats.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha explicat que aquesta col·laboració del seu departament amb el consistori de València, «té com a objectiu contribuir a vetlar pel manteniment de la pirotècnia valenciana com a exponent de la nostra economia i de la peculiaritat de la societat valenciana més visible a nivell internacional, donant-li més realç a aquests espectacles, sense deixar de banda altre tipus d’activitats i d’actuacions», ha subratllat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

11 + 16 =