Vilamarxant promu un acord comercial entre dues empreses locals per a prover al mercy de ozonizados

vilamarxant ozonizadores

L’Ajuntament de Vilamarxant ha promogut un acord comercial entre les empreses locals Transformadores Jesiva i Disval per a proveir de ozonitzadors al mercat nacional davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

D’esta forma, Transformadores Jesiva torna a produir ozonitzadors, la fabricació dels quals tenia interrompuda, i Disval es responsabilitzarà de produir els xassissos i assemblar i muntar les parts electromecàniques que es necessiten per als ozonitzadors.

Esta visió de negoci cooperatiu permetrà mantindre nombrosos llocs de treball i la producció en un temps rècord d’un producte que s’ha convertit en essencial per a combatre al Coronavirus.

Així, el regidor Víctor Sanchis ha destacat el “gran esforç” que es realitza des del Consistori per a “apostar pels professionals, comerciants i empresaris locals i secundar activament qualsevol iniciativa que procure ocupació i riquesa al nostre municipi”.

Respecte a la unió entre Transformadores Jesiva i Disval, Sanchis ha mostrat el seu orgull per la fabricació de ozonitzadors a Vilamarxant: “Cal recalcar el gran esforç que ha suposat rellançar una nova línia de producció en un temps rècord i com s’ha buscat la col·laboració estreta d’empreses locals per a salvar tots els obstacles tècnics que suposa la fabricació d’estos generadors d’ozó ajudaran a erradicar el Coronavirus”.

“La unió fa la força i aqueixa és la idea que volem traslladar a tots els municipis i empreses valencianes”, ha assegurat el regidor de promoció econòmica de Vilamarxant.

En declaracions de David García, CEO de Transformadores Jesiva, l’ozonitzador és “una màquina que genera de manera artificial ozó, un gas incolor que té una capacitat de desinfecció molt elevada”. 

“De fet, ja s’utilitzava per a l’eliminació del SARS, que és un virus idèntic a la COVID-19. Els ozonitzadors permeten la desinfecció efectiva de grans superfícies tancades sense necessitat d’emprar productes químics que poden arribar a alliberar certes molècules nocives per a la salut i el medi ambient”, ha afegit David García.

D’altra banda, David Pons, CEO de DIsval, ha explicat els principals usos de l’ozonitzador, que ja s’usa en les llars o vehicles per a eliminar olors : “En les instal·lacions que concentren cert nombre de persones, tendes, oficines, sales d’oci, superfícies comercials,  s’utilitza com a desinfectant de l’aire ambient i les superfícies arribant a esterilitzar fins als conductes de ventilació i equips de climatització”.

José María García, director financer de Transformadores Jesiva, ha explicat que l’ozó és “un potent oxidant i constitueix un eficaç i econòmic procediment de neteja respectuós amb el medi ambient”. “L’efectivitat de cada molècula d’ozó fa que els tractaments d’ozonització abaratisquen els costos i eviten haver d’utilitzar productes químics i mà d’obra”, ha afegit.

Finalment, Ángel Pons, CTO de Disval, ha detallat que la producció està centrada en el subministrament d’equips per a la desinfecció de l’aire ambient, ja que és l’aplicació més demandada en l’actualitat. 

“Comercialitzem quatre models de generadors d’ozó per a superfícies de 100, 120, 200 i 300m², equips portàtils de xicotetes dimensions i fàcil maneig per a facilitar el seu ús i efectivitat”, ha finalitzat Pons.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3 × 3 =