La ceràmica de Manises present en les jornades europees virtuals de “Hola Ceràmica 2020”

Els pròxims dies 16 i 17 de maig de 2020 tindrà lloc una nova edició de “Hola Cerámica 2020”  a Europa. Enguany i donades les circumstàncies, es tractarà d’una edició especial, perquè les accions seran virtuals. Recordem que durant aquestes jornades, normalment a la nostra ciutat es realitzaven jornades de portes obertes dels tallers de ceràmica de localitat per a acostar nostra més arrela tradició a públic de totes les edats. Cada municipi englobat dins de les jornades de “Hola Cerámica” portava cap diferents iniciatives però sempre coincidint en la data de celebració. 

Enguany i a causa de la situació de crisi sanitària causada pel COVID19,  el programa que es desenvoluparà des de la ciutat de Manises gira entorn de 3 tipus d’accions virtuals, sempre en referència al nostre recurs turístic principal: la ceràmica. ACCIÓ A-  A nivell europeu hi haurà publicacions de vídeos de tots els ceramistes europeus en la pàgina “Buongiorno Ceramica” de YouTube i de Facebook. Manises, concretament, estarà representat per vídeos de tècniques ceràmiques, del turisme de la localitat i de diferents recursos i tallers ceràmics locals. 

ACCIÓ B- Per al públic infantil es desenvoluparà una gimcana virtual que permet conéixer part del patrimoni local sota el lema “Descobreix Manises”. Des del divendres 15 de maig cada dia, i a través d’uns vídeos en els quals participen uns personatges molt especials, haurem d’anar superant proves per a completar la gimcana. El dia 24 de maig es publicaran les solucions a les proves. Aquests vídeos es pujaran a les Xarxes Socials de Tourist Info Manises i a la web http://www.manises.es/es/turisme/page/turismo-familia  ACCIÓ C-  Durant aquests dies es convida al sector a pujar selfies ceràmics a les seues xarxes socials i etiquetar-los amb #holaceramica #selfieceramico

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

trece + tres =