Manises obrirà les seues instal.lacions esportives amb protocols de seguretat

fachada instalacion deportiva manises

 L’Ajuntament de Manises començarà la reobertura de les seues instal·lacions deportives municipals a partir del pròxim 8 de juny per a entrenaments de tots aquells clubs esportius locals que ho necessiten i ho sol·liciten. En concret, s’obrirà el Poliesportiu Municipal (pista de pàdel, els dos frontons, rocòdrom, camps de futbol i pista de futbol de la sala exterior), la Ciutat de l’Oci i l’Esport (camps de futbol) i el Trinquet Municipal (pista de joc de pilota valenciana i sales 1 i 2 d’activitats esportives). Respecte als pavellons municipals d’esports Luis Vilar i Alberto Arnal, de moment no es procedirà a la reobertura ja que s’estan realitzant obres de manteniment i pintura tant en la pista com en els vestuaris de tots dos pavellons.

És important remarcar que només podran fer sol·licitud d’ús d’aquestes instal·lacions aquells clubs que ja feien ús de les mateixes abans del tancament provocat pel COVID-19. En totes es podrà practicar esport de manera individual (entrenament individual o bàsic), mantenint en tot moment les distàncies de seguretat. 

En el cas de modalitats esportives que així ho permeten podrà practicar-se l’esport per parelles (tennis i pàdel), sempre amb cita prèvia que s’haurà de demanar a través del telèfon 610739513 amb almenys un dia d’antel·lació de l’inici de l’activitat.

S’estableixen franges horàries per a minimitzar les aglomeracions d’esportistes i evitar la coincidència en l’entrada i eixida entre els i les esportistes d’un torn i un altre, així com a procedir a la neteja de material i equipament esportiu entre un torn i un altre), i amb un aforament limitat en cadascuna de les instal·lacions. No estarà permés l’ús dels vestuaris a cap instal·lació esportiva.

La informació completa sobre com realitzar el procediment de reserva i les normes de seguretat es troba en la nostra web municipal (INFO CLUBS), on també està disponible el protocol d’ús de les instal·lacions esportives de tennis i pàdel del Poliesportiu Municipal (https://bit.ly/2Y15A9f).

És important que tots i totes siguem conscients que la situació actual a causa del COVID-19 és encara molt sensible, i hem de ser comprensius a l’hora d’entendre les mesures de control i la documentació requerida per a poder fer ús de les instal·lacions esportives, mesures que aniran flexibilitzant-se conforme avance la situació i ho permeten les autoritats competents. L’incompliment de qualsevol mesura estipulada podrà produir la suspensió de l’ús autoritzat a cada club esportiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

5 × cuatro =