Manises suspén els campaments municipals d’estiu per garantir la seguretat davant la COVID-19

El consistori maniser ha valorat que, amb les condicions de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, és complicat garantir al 100% que no hi hagen contagis, encara que es reduïsquen les ràtios per cada persona responsable (monitors, professors o mestres) o s’amplien les zones de jocs, activitats i ensenyament.

El consistori, en una decisió difícil de prendre, ha optat per la màxima prudència amb la finalitat  de protegir la salut dels menors, i per extensió, de la població en general, en uns moments en els quals sempre és millor ser cauts davant de la incertesa d’una possible nova onada de contagis per COVID-19. 

Esperem comptar amb la comprensió ciutadana davant aquesta inesperada situació provocada per la pandèmia mundial. Considerem que la salut i les persones són primordials en aquestos moments d’adaptació a la nova normalitat. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ocho − 7 =