Els Horts Socials a Manises amplien les pèrgoles i dupliquen els depòsits d’aigua

Els Horts Socials a Manises amplien les pèrgoles i dupliquen els depòsits d’aigua

 Els Horts Socials Municipals de Manises continuen millorant les seues infraestructures. En les darreres setmanes, s’ha ampliat la zona de les pèrgoles per adaptar-la a la situació sanitària que vivim i que ens obliga a mantindre més distància interpersonal. 

A més, també s’han instal·lat nous depòsits d’aigua que dupliquen la capacitat que tenien abans. La idea és tindre assegurat un reg d’emergència per si alguna vegada els horts no poden abastir-se amb l’aigua de la séquia. 

Des de la regidoria d’Agricultura, encapçalada per Carles López, apunten que aquestes millores garanteixen «la utilització dels horts durant els mesos vinents», ja que és «molt important» cuidar i preservar l’activitat que en aquest espai es realitza perquè «hem creat xarxa i comunitat alhora que cuidem la nostra terra», apunten.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

dieciocho − 16 =