La Policia Local de Manises desmantella una nau amb prop de 1.000 peces de roba de marca falsificada valorada en 150.000 euros

La Policia Local de Manises va desmantellar ahir una nau al polígon industrial amb una gran quantitat de roba falsificada. Concretament, després de tindre accés al llistat d’unitats encautades, es van arreplegar prop de 1.000 peces de roba de marques esportives i d’alt cost, falsificades. 

Una vegada descobert el gènere, la policia va identificar al responsable. Aproximadament, el valor real de les unitats tèxtils sobrepassava els 150.000 euros, però, com era roba falsificada, la policia calcula que el seu valor real era de 20.000 euros. Seguidament, es va procedir a la detenció del titular de la nau per un delicte contra la propietat industrial. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació. 

Carmen Moreno, regidora de Policia, ha agraït al cos de policia de Manises aquesta actuació: «Hem de perseguir aquest tipus d’activitat de venta, que causa molt de perjudici als fabricants i als comerços en general».

Aquest tipus d’actuacions reforcen la lluita de l’Ajuntament de Manises per fomentar un comerç local i de proximitat, deixant de banda activitats com aquesta que atempten contra la propietat industrial del tèxtil. 

Multes per botar-se les restriccions horàries Covid-19 a Manises

D’altra banda, la Policia Local de Manises ha posat decenes de multes per botar-se les restriccions horàries i de nombre de persones en una reunió en els primers quatre dies de 2021. Així, des de la nit de cap d’any fins hui, l’autoritat local ha trobat ciutadans que, tot i les preocupants i altes xifres de contagis, s’han botat les restriccions dictades per la Generalitat. Davant aquest tipus de comportament, des de l’Ajuntament de Manises apel·lem a la responsabilitat de tots i totes i a la consciència col·lectiva de la situació en la qual ens trobem.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

cuatro + dos =