Per al 9 de març convoquen la primera mesa de formació i ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria

Reunión por videoconferencia mancomunidad Camp de Turia.

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat per a dimarts que ve 9 de març la primera Mesa de Formació i Ocupació de la comarca. L’objectiu de la mateixa és el d’ajuntar en un mateix espai a representants de l’administració i agents socials per a entaular un diàleg sobre la formació i l’ocupació a la comarca.

Representants de Labora per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; representants de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport; de les escoles d’adults; centres Labora; representants de les associacions d’empresaris i de comerç; sindicats; la Federació Laboral de la Construcció; el Centre de Formació de Labora de Paterna; representants dels centres de col·laboració de formació; aedls de la comarca, un prospector de formació dual; representants d’instituts de la comarca i la Universitat de València participaran en aquesta taula.

Serà necessari conèixer els recursos existents i les necessitats de Camp de Túria en matèria de formació i ocupació per a crear línies d’actuació que milloren l’oferta formativa de la comarca i s’adapten a les necessitats del mercat laboral.

La reunió es realitzarà de forma telemàtica per a respectar tots els protocols contra la Covid-19. Aquesta taula se suma a les altres tres posades en marxa per l’Acord Territorial d’Ocupació, dependent del departament de Promoció Econòmica. La Mesa de Formació i Ocupació ve a completar els 4 eixos sobre els quals es desenvolupen les actuacions que són a més de l’esmentada, la Mesa d’Indústria, Agricultura i Comerç.

Unes reunions que serveixen per a traçar el camí a seguir per a complir amb l’Estratègia Territorial d’Ocupació de Camp de Túria. Un document elaborat pel personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria en col·laboració amb la Universitat de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

4 + dos =