Xavi Castillo envaeix el Teatre Micalet amb la ciència-ficció de ‘Jordiet contraataca’

Xavi Castillo envaeix el Teatre Micalet amb la ciència-ficció
El Teatre Micalet acull, des del 25 de març i fins al diumenge 28, Jordiet contraataca!!, un monòleg influenciat pels tebeos de ciència-ficció i interpretat per l’actor valencià Xavi Castillo. Amb aquesta comèdia estrenada a finals de la dècada del 90, la companyia Pot de Plom torna als seus orígens i recupera a Jordiet, un dels personatges més icònics del seu recorregut escènic.

“Jordiet és un personatge molt d’Alcoi que ens va permetre entrar en el món dels monòlegs”, assegura Castillo, qui reprèn, també, a altres figures de la seua carrera com ara Maribel, la pescatera del Mercadona, o el Capità Moro, el qual va encunyar la frase “això ho pague jo!”, molt present encara en la iconografia de Pot de Plom.

Aquesta proposta és l’excusa per “jugar a la pantomina”, tal com defensa l’actor valencià, un espectacle senzill i minimalista, proper i popular, que es recolza en la part gestual, a l’estil de Tricicle, per presentar una aventura que inclou bèsties radioactives, aliens sanguinaris i, fins i tot, un betlem paramilitar.

A la tornada de Jordiet contraataca!!, li seguirà, per una banda, el concert del cantautor barceloní Joan Isaac, qui visitarà el Teatre Micalet el dimecres 7 d’abril per a presentar el seu últim disc, titulat L’estació dels somnis, i, d’altra banda, les representacions de El mercader de Venècia, obra escrita per William Shakespeare i versionada per la companyia Dau al Sec, que estarà en cartell del 9 a l’11 d’abril.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

11 + 18 =