Eva Sanchis s’acomiada com a alcaldessa de Godella després de set anys en el càrrec i deixa la política definitivament

Eva Sanchis es va acomiadar com a alcaldessa de Godella al dimitir en el càrrec durant la sessió ordinària del ple celebrat a l’Ajuntament. La representant de Compromís cedeix el testimoni a Teresa Bueso, del PSOE, que prendrà possessió del càrrec en els pròxims dies.

Sanchis, després de set anys com a primera edil, ha posat el punt i final a la seua etapa com a alcaldessa després de fer efectiu el pacte de govern signat per Compromís, PSPV- PSOE i Unides Podem-EU fa dos anys en l’inici de la legislatura.

La representant de Compromís, a més, en el ple que se celebrarà al juny dimitirà també com a regidora i donarà per finalitzada la seua etapa política en el Consistori de Godella després de 14 anys.

Durant la seua intervenció en la cita d’ahir, Sanchis va mostrar el seu agraïment a totes les persones que li han acompanyat durant els últims anys en un emotiu discurs de comiat, en el qual va defensar la labor pública dels representants polítics.

Abans del acomiadament, Tatiana Prades, regidora de Compromís, i Teresa Bueso, pròxima alcaldessa i regidora de PSPV-PSOE, van dedicar unes emocionants paraules a Eva Sanchis pel seu treball i dedicació durant tots estos anys com a regidora, primer, i alcaldessa, més tard.

“Quin és el balanç que fas d’estos últims anys? –

El balanç que faig és totalment positiu. Estos dos últims anys han sigut prou estranys i durs perquè a més jo he compatibilitzat el meu treball amb el meu càrrec com a alcaldessa. També les meues jornades laborals a vegades eren de 14 hores al dia. Però també faig un balanç quelcom crític. És crític perquè no entenc comun servici a la societat, no és tractat com a tal, perquè estem vivint un moment en què les persones que entren són presumptes i açò és també una errada que fa que molta gent es tire arrere per a donar el pas a la política.” Així que pense que o parem màquines i fem una reflexió opensament en general tota la societat, o cada vegada costarà més trobar persones que vullguen estar en política, i açò també té un risc molt alt per a la democràcia.

– Açò és el que t’ha portat a prendre la decisió de deixar el càrrec?

– Bueno, si, l’esgotament final ha fet que per fi prenguera esta decisió, crec que és moment ja de parar.”

Però no sols dimitixes com a alcaldessa?

-No, el mes que ve ho vaig a fer com a regidora, deixe l’ajuntament del tot. Així puc dedicar-me al meu treball. Sóc funcionària en la Generalitat i el meu lloc de treball em requerix moltes hores.

– Se ha quedat una mica pendent per fer?

-Si, clar. Mai crec que una persona se’n va amb la sensació d’haver fet tot el que havia de fer. Ha quedat pendent per exemple, poder obrir el parc de La Devesa, acabar la vivenda tutelada i la social…etc.”

“Quina relació tens amb Teresa Bueno?

Molt bona, la veritat.

Què trobaràs a faltar?

-Sobre tot, el contacte amb la ciutadania. Que la gent em pare pel carrer per a dir- me que tarden molt en que li contesten per una llicència, que necessiten una ajuda social… això ho vaig a trobar molt a faltar perquè també va ser el principal motiu pel qual vaig decidir entrar en política. Eixa proximitat amb la gent.” 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

quince − 6 =