Arriba l’obra Rèqviemozart al teatro principal de València i a mes d’altres obres

Temps d’Abraçar és un projecte que naix de la necessitat de tornar a envoltar-nos de la nostra gent, i amb la idea de fer reflexionar, sentir i reviure col·lectivament el que ha sigut i és la pandèmia de la COVID-19.

Els fonaments es troben en els sentiments que hem compartit com a societat i ens han unit en la distància. El dolor, l’enyorança i la fortalesa que hem construït amb cada pèrdua. L’esperança en el futur, la confiança en el retrobament i l’esforç de la societat com a solució. L’objectiu final és, per tant, destacar el millor que té l’ésser humà; sentiments que es transformen en art i queden reflectits damunt de l’escenari.

“La iniciativa sorgeix de la necessitat de plasmar, d’una forma física, el tribut als valencians i les valencianes com a col·lectiu resilient i solidari. Per això hem triat l’abraçada com a símbol, com a mitjà per a transmetre unió, així com a evocació, com a record a aquells que ja no estan amb nosaltres”, declara la diputada de l’àrea d’Inclusió Social i Educació, Empar Folgado.

El projecte inclou una adaptació artística multidisciplinària d’una de les peces més importants i emblemàtiques de la història de la música de tots els temps. Parlem del Rèquiem de Mozart, una obra de bellesa i potència emotiva inigualable. Dins de Temps d’Abraçar es podrà gaudir d’ella interpretada en directe amb orquestra, cors i solistes, incorporant, alhora, també la disciplina artística de la dansa.

Cal destacar que anuncia i presideix aquesta iniciativa una imatge on l’absència, la presència i les abraçades es funden dins d’una obra d’art evocadora creada per Joan Castejón.

La idea inicial és que tota la societat puga sentir-se identificada i involucrada en un espectacle reflexiu sobre una situació que ha afectat i afecta a tota la humanitat. “Us convide a gaudir amb nosaltres d’aquest projecte col·lectiu que parla del record, de l’enyorança i del desig de véncer definitivament la pandèmia, de poder tornar a sentir allò que, en els moments més difícils, reconforta el cor de les persones: les abraçades”.

23 de agosto dio comienzo la 5ª edición de Valencia Dancing Forward, acción cultural de danza (clásica y contemporánea) que trabaja dos líneas:
· Garantizar la proyección profesional de jóvenes bailarines en formación.· Dar a conocer a la sociedad la profesionalización de la danza y sus beneficios sociales.
Este proyecto es un puente entre la educación y la vida profesional de 14 de los mejores bailarines de las escuelas europeas más importantes. Trabajarán durante cuatro meses piezas de coreógrafos de reconocido prestigio internacional y de jóvenes promesas. 
El espectáculo se estrenará en Octubre y seguirá de gira hasta Diciembre, por las localidades Valencia, La Pobla de Vallbona, Lliria, Turís, Benifaió, Ribarroja de Túria, Burriana, Bocairent, Sueca y Alzira, entre otros.
Además, éste proyecto abarca talleres pedagógicos en Centros Escolares de la Comunidad Valenciana y la colaboración con la organización BalletVale+ que trabaja con niños con necesidades motoras especiales.

El próximo 19 de septiembre comienza la gira de la pieza creada por la Diputación de Valencia para agradecer a la sociedad valenciana su esfuerzo colectivo y responsabilidad durante la pandemia, pieza fruto de una iniciativa del área de Inclusión Social y Educación que dirige Empar Folgado. Esta vez se hace cargo de la coreografía y del cuerpo de danza la asociación VDF con los bailarines que están preparándose para la temporada VDF2021.
El estreno será en Ontinyent.

R È Q V I E M O Z A R T  · temps d’abraçar

Un recopilación de concerts, amb diferents formats, en què s’interpreta el

Rèquiem de Mozart  i ens fa reflexionar sobre la vivència

que ha suposat i puposa la pandèmia provocada per la Covid-19.

VALÈNCIA

18 · 07 · 2021 / 19:30  Teatre Principal de València

REQUENA  

25 · 07 · 2021 / 20:00  Església de Santa Maria de Requena

ONTINYENT

19 · 09 · 2021 / 20:30  Teatre Echegaray d’Ontinyent

CATARROJA

24 · 09 · 2021 / 20:30 TAC Teatre Auditori de Catarroja

ALDAIA

01 · 10 · 2021 / 22:00  TAMA Teatre Auditori Municipal d’Aldaia

L’ELIANA

02 · 10 · 2021 / 20:00  Auditori Municipal de L’Eliana

BENIFAIÓ

03 · 10 · 2021 / 20:00  Centre Cultural Enric Valor de Benifaió

GANDIA

12 · 10 · 2021 / 19:30  Teatre Serrano de Gandia

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

5 × 2 =