La Policia Local de Godella, equipada amb el nou dispositiu portàtil d’extinció d’incendis EXO2

Godella és el primer municipi a implantar el sistema d’extinció d’incendis EXO2, un dispositiu portàtil amb unes càpsules fumígenes de 100 grams que permeten extingir conats d’incendi en pocs segons. 

Dos càpsules equivalen a la càrrega d’un extintor convencional de 7 kgs, per la qual cosa la seua lleugeresa i facilitat d’ús, multiplica la capacitat d’actuació sobre focs inesperats. A més, es tracta d’un producte lliure de contaminants i totalment reciclable. 

L’Ajuntament de Godella està altament compromés amb la inversió en seguretat, innovació i tecnologia necessària perquè la Policia Local desenvolupe les seues funcions.

En paraules d’Ángel Navarro, Inspector-Cap de la Policia Local de Godella, “la inversió en este dispositiu permet als agents augmentar la seguretat ciutadana i millora la resposta de la Policia Local en conats d’incendi en els moments clau, previs a l’arribada d’unitats especialitzades”. 

Fernando Oliveros, regidor de Seguretat Ciutadana, ha ressaltat la importància que la Policia Local “dispose dels elements més actuals i nous en pro del bon servei cap a la ciutadania, per això s’accedeix a les peticions elevades des de la Prefectura per a dotar de mitjans al nostre cos”.

Nombrosos cossos de bombers ja s’estan interessant en este producte revolucionari i animen als Ajuntaments a dotar als seus agents amb els dispositius EXO2. 

L’empresa proveïdora, Satara Seguretat, és una de les principals empreses d’uniformitat i accessoris per als cossos locals en més de 700 localitats espanyoles. La companyia està compromesa en l’aplicació de la I+D en les peces i accessoris que subministra per a garantir la màxima seguretat i confiança als agents en les situacions extremes a les quals es veuen exposats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

18 + 7 =