20 atletes i 8 equips reconeguts en la Gala de l’Esport de l’Eliana

L’Eliana va celebrar divendres passat la Gala al Mèrit Esportiu 2023 que va reunir més de 800 persones per a premiar un total de 20 esportistes individuals i 8 equips de 17 modalitats diferents que han obtingut al llarg de la temporada 2022/2023 èxits destacats.

Així, en la modalitat de pilota valenciana, l’equip cadet femení del club Va de Bo ha sigut guardonat per representar els valors d’igualtat i sacrifici. Personalitzant el món del motociclisme, el premi va ser per a Juan Esteban, 3r classificat en la copa Yamaha R6 i 5é en el campionat nacional interautonòmic.

Una de les disciplines que ha arrancat aquesta temporada amb molt d’èxit és la del vòlei pista, concretament el club de Vòlei sènior ha aconseguit, en el seu primer any de vida, la 4a posició en la lliga autonòmica. També ha destacat Adrián Fernández pel seu lideratge i motivació en el foment d’aquest esport en la localitat.

En handbol s’ha reconegut la campiona d’Espanya de categoria cadet femení i la quarta d’Espanya amb la selecció autonòmica, Zoe García. Ruben Ródenas va ser l’homenatjat en la nit en rugbi, 4t en el campionat nacional amb la selecció valenciana i subcampió de lliga autonòmica amb el seu club.

Una de les modalitats amb major planter de campions a l’Eliana és, sens dubte, el tenis. En aquest punt s’ha premiat Pablo Basset, subcampió individual i en dobles de la seua categoria i tercer en el rànquing de la Comunitat Valenciana; Cristian Sánchez i Carla Anta del club Masiasport: el primer campió júnior del torneig internacional d’Hondures i de l’internacional de Nicaragua, i la segona campiona del torneig provincial Tecnifibre Peñacañada i Nàquera. Per part del club Las Vegas, Vicente Navarro ha sigut el campió individual de la Comunitat Valenciana en categoria +40 i juntament amb Carlos Marco són, a més, campions d’Espanya en dobles.

Destacada ha sigut també la labor de la campiona autonòmica en categoria juvenil femenina i representant en el campionat d’Espanya del pròxim 31 de juliol, Nayara Pablo, en la modalitat de patinatge artístic. Mentrestant, en gimnàstica rítmica el guardó va ser per a Nerea Villalobos per la seua participació durant sis campionats seguits en les modalitats individual i en conjunt. En triatló, el premi compartit ha sigut per a l’equip del club Trivu i l’esportista Ovidio Jiménez, campió del Triatló Xilxes i Peníscola de mitjana distància en categoria V3M.

En arts marcials, Rafael Moreno i Nuria Cardona són els campions provincials interclubs de tècnica i poomse en la modalitat de taekwondo. Per la seua part, en karate, Ángel Rambla ha merescut el premi pel seu bronze en la categoria de veterans en el campionat de la Comunitat Valenciana, i Nora Gato, campiona autonòmica en la modalitat kumite en categoria infantil. En judo, pel seu compromís amb el seu club, s’ha premiat la trajectòria de Núria Gardel i Izan Peiró.

Alba Redondo, jugadora del Llevant i de la selecció espanyola absoluta, va ser l’encarregada de lliurar els accèssits a l’equip masculí aleví C de futbol base, campió de lliga en la seua categoria i a l’aleví A femení. En waterpolo, Samuel García ha sigut en aquesta temporada internacional amb Espanya sub16 i 6é classificat en el mundial i, en l’actualitat, està convocat per al mundial sub17 del mes d’agost a Turquia.

En salvament i socorrisme, Aitana Pérez ha sigut la campiona autonòmica en la modalitat de nadar surf i bronze en carrera en taula, a més de ser dues vegades or i una plata amb el seu equip en relleus. Per part seua, en atletisme s’ha reconegut l’esforç i rendiment en la competició de l’equip femení sub16. Mentre que en bàsquet, l’equip infantil masculí roig, ha destacat per la seua 5a classificació en la lliga preferent i el femení del club Joves l’Eliana, per la seua 3a en la lliga autonòmica. El reconeixement especial va ser per a Yago Silvestre i Pedro Crespo per la seua labor solidària en el ral·li UniRaid 2023.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

4 × tres =