Jesús Borrás, alcalde de Manises: ‘Són moments d’apel·lar a la prudència’

Jesús Borràs i Sanchis alcalde de Manises

L’Ajuntament de Manises ha decidit no celebrar enguany el campament urbà i l’escoleta infantil d’estiu per als xiquets i xiquetes com a mesura preventiva de cara a evitar possibles rebrots de coronavirus.

Ben cert és que les dades de contagis i víctimes han baixat considerablement en les últimes setmanes, però malgrat això, hem d’actuar amb prudència i responsabilitat social ja que açò no ha acabat i el virus de la COVID 19 continua existint.

Per eixe motiu, el consistori maniser, en una decisió difícil de prendre, ha valorat que, amb les condicions de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, és molt complicat que el

ajuntaments puguen garantir al 100% que no hi hagen contagis, encara que es reduïsquen les ràtios per cada persona responsable (monitors, professors o mestres) o s’amplien les zones de jocs, activitats i ensenyament.

Protegir la salut dels menors,

Protegir la salut dels menors, i per extensió, de la població en general, en uns moments en els quals sempre és millor ser cauts davant de la incertesa d’una possible nova onada de contagis, és prioritari per a nosaltres.

No podem córrer riscs innecessaris en aquestos moments, encara, d’adaptació a la nova normalitat.

Responsabilitat

Altrahistòriaésl’autonomia i responsabilitat que les administracions deleguen als ajuntaments sense conéixer de primera mà si poden fer front o no a la situació, deixant en mans d’aquestos governs locals, més propers a la ciutadania, decisions que els afecten directament, però d’aquesta història ja en parlarem altre dia…

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

doce − once =