La Mancomunitat de Camp de Túria creará l’oficina de projectes europeus per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va participar ahir en la reunió programada per la Diputació de València sobre «Fons Next Generation per a Municipis de la Província de València». En la cita també va estar la directora del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat, Chelo Herráez, i representants polítics d’altres municipis de la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat va felicitar “la Diputació de València i a la Generalitat per la jornada”. “La Mancomunitat Camp de Túria té experiència quant als fons europeus perquè ja ha desenvolupat projectes en el passat i esperem, amb aquest nou impuls, poder tornar a fer-ho en un futur pròxim”, ha indicat. En aquest sentit Celda ha avançat que “es crearà l’Oficina de Projectes Europeus en la Mancomunitat” i ha emplaçat a la Diputació i a la Generalitat Valenciana a una reunió amb els responsables dels ajuntaments de Camp de Túria per a abordar el tema de projectes europeus. Es preveu que la reunió es programe en les pròximes setmanes

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

catorce − 11 =